Mountain Dew Light

Mountain Dew Free smak for Sodastream

Mountain Dew Light
Mountain Dew Light

Når jeg har testet Sodastream Pepsico essenser tidligere har jeg testet dem opp mot den originale leskedrikken. Dessverre har jeg fått tak i Mountain Dew light, for den er lite tilgjengelig her i Norge, så den blir sammenlignet med Mountain Dew med sukker.

Jeg har lært med å bli glad i «lettbrus» og foretrekker ofte den sukkerfrie varianten, Pepsi Max framfor Pepsi, Solo Plus framfor Solo og Miranda Light framfor varianten med sukker. Når det kommer til Mountain Dew er jeg uenig med meg selv. Her foretrekker jeg varianten med sukker. Først og fremst fordi jeg savner den honnigaktige sødmen fra den originale og jeg synes også at vanlig Mountain Dew har mer «tropisk» smak enn lett varianten.

Samtidig er den lette varianten friskere, så jeg vil absolutt anbefale å prøve for å se om du kommer til en annen konklusjon.

Vil du prøve Mountain Dew Light selv, finner du den her